Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Noutati Legislative arrow Monitorul Oficial nr. 119 si 120 - 4 martie 2013
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Monitorul Oficial nr. 119 si 120 - 4 martie 2013
In Monitorul Oficial nr. 119 si 120 din 4 martie 2013 au fost publicate:


Monitorul Oficial nr. 119

Ordonante ale Guvernului Romaniei
9. — Ordonanta de urgenta
privind timbrul de mediu pentru autovehicule.

Acte ale Organelor de Specialitate ale Administratiei Publice Centrale
12. — Ordin al directorului general al Oficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat privind modificarea si completarea Catalogului national cu pachete, produse si profile de protectie INFOSEC, aprobat prin Ordinul directorului general al Oficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat nr. 25/2012;
277. — Ordin al viceprim-ministrului, ministrul finantelor publice, pentru modificarea si completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul finantelor publice, nr. 241/2013 privind imputernicirea personalului directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti in vederea efectuarii unor verificari cu privire la arieratele si platile restante inregistrate de unitatile/subdiviziunile administrativteritoriale;
287. — Ordin al viceprim-ministrului, ministrul finantelor publice, privind prospectele de emisiune a certificatelor de trezorerie cu discont si a obligatiunilor de stat de tip benchmark aferente lunii martie 2013.

Acte ale Autoritatii Electorale Permanente
2. — Lista
privind partidele politice, aliantele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor romani apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti care au depus pana la data de 28 februarie 2013 raportul detaliat al veniturilor si cheltuielilor electorale intocmit cu ocazia alegerilor locale partiale desfasurate in data de 24 februarie 2013, lista care se publica de catre Autoritatea Electorala Permanenta conform art. 38 alin. (2) din Legea nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale.

Rectificari.

Monitorul Oficial nr. 120

Acte ale Organelor de Specialitate ale Administratiei Publice Centrale
199. — Ordin
al ministrului sanatatii privind aprobarea Metodologiei de elaborare a programului de investitii publice al Ministerului Sanatatii si de alocare de fonduri pentru cheltuieli de natura investitiilor unitatilor sanitare subordonate Ministerului Sanatatii;
200. — Ordin al ministrului sanatatii pentru aprobarea Metodologiei de elaborare a raportului trimestrial de monitorizare a derularii procesului investitional aferent programului de investitii publice al Ministerului Sanatatii.

Acte ale Consiliului Concurentei
62. — Ordin
pentru punerea in aplicare a Regulamentului privind organizarea si functionarea Consiliului de supraveghere din domeniul feroviar.

Acte ale Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor
68. — Decizie
privind autorizarea functionarii ca broker de asigurare a Societatii Comerciale AVANTI INSURANCE BROKER DE ASIGURARE — S.R.L.

Acte ale Oficiului Roman pentru Drepturile De Autor
14. — Decizie
privind publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a Deciziei civile nr. 192A din 27 decembrie 2012 a Curtii de Apel Bucuresti — Sectia a IX-a civila si pentru cauze privind proprietatea intelectuala, conflicte de munca si asigurari sociale privind modificarea in parte a Hotararii arbitrale nr. 7 pronuntate la data de 6 iulie 2012 privind stabilirea formei finale a Metodologiei avand ca obiect punctul de vedere comun al organismelor de gestiune colectiva cu privire la metodologia privind remuneratia datorata artistilor interpreti sau executanti si producatorilor de fonograme pentru comunicarea publica a fonogramelor de comert/fonogramelor publicate in scop comercial sau a reproducerilor acestora, precum si/sau a prestatiilor artistice din domeniul audiovizual, in scop ambiental si lucrativ, si tabelele cuprinzand drepturile patrimoniale ale artistilor interpreti sau executanti pentru fonograme si pentru audiovizual si ale producatorilor de fonograme, prin gestiune colectiva obligatorie, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 529 din 31 iulie 2012, in baza Deciziei directorului general al Oficiului Roman  pentru Drepturile de Autor nr. 132/2012.

 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !